Handhaver B/C – Cluster Bedrijven (1 fte)

 

Ben jij een milieubeschermer met een groen hart? Dan is dit dé vacature voor jou!

 Wat ga jij doen?
Je houdt je bezig met toezicht- en handhavingtaken inzake de Wm, Activiteitenbesluit, PGS-richtlijnen, Wabo, Agrarische sector en Energie. Je bereidt controles voor en voert deze uit bij bedrijven om hun milieuprestaties in kaart te brengen. Als Handhaver B/C houd je je concreet bezig met het:

Wie zijn wij?
De Regionale RUD Utrecht voert sinds 2014 in opdracht van 11 gemeenten en de provincie Utrecht werkzaamheden uit op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving. Samen werken we aan een schoon milieu, natuurbehoud en een veilige leefomgeving. Bij de uitvoeringsdienst werken ongeveer 150 medewerkers, waarvan zo’n 120 handhavers en vergunningverleners en 30 medewerkers in de bedrijfsvoering. Het eerste jaar heeft vooral in het teken gestaan van de opbouw van de organisatie en het realiseren van de productie voor de deelnemers. In de fase waarin we ons nu bevinden moet aandacht vooral uitgaan naar consolideren, doorontwikkelen en innoveren. RUD Utrecht is een output gefinancierde organisatie, die met de invoering van de Omgevingswet voor een ingrijpende transformatie staat.

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een jonge organisatie met een informele en open cultuur. Het cluster Handhaving Bedrijven bestaat uit ongeveer 23 medewerkers, die afwisselend binnen en buiten het kantoor van de RUD hun werkzaamheden verrichten. Naast je rol van Handhaver, bouw je mee aan de interne organisatie en je krijgt de ruimte voor jouw ideeen en initiatieven. Talent vinden we belangrijk en we stimuleren om dit in te zetten voor de organisatie.

Wat vragen we aan jou
Je bent een zelfstandige Milieubeschermer, maar je werkt net zo graag met je collega’s om samen de gestelde doelen te behalen. Het werken bij een typische omgevingsdienst past bij je, omdat jij je thuis voelt in zo’n dynamische omgeving. De vele ontwikkelingen die spelen, zoals de invoering van de Omgevingswet, vraagt om flexibiliteit. Je kunt je verplaatsen in mensen en situaties, waardoor je oog hebt voor de verschillende invalshoeken van het werkveld en goed kan omgaan met weerstand. Voor deze functie heb je het volgende te bieden:

Contactinformatie
Heeft de RUD Utrecht de baan die je altijd wilde? Reageer in ieder geval uiterlijk 6 november 2020.

Wil je meer details over deze functie?
Neem dan contact op met Jantien van den Berg-Kouffeld, Coördinator Cluster Handhaving Bedrijven, via telefoonnummer 06-52803810 of per e-mail via j.vandenberg@rudutrecht.nl.

Wil je meer informatie over de procedure van deze vacature?
Neem dan contact op met Jage van Uuden, HR adviseur a.i., via telefoonnummer 06-51602934 of per e-mail via j.vanuuden@rudutrecht.nl.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Mail je CV en motivatiebrief uiterlijk 6 november 2020 onder vermelding van “sollicitatie Handhaver Bedrijven B/C” naar rud_hrm@rudutrecht.nl. Je krijgt uiterlijk 13 november 2020 eenreactie op je sollicitatie.

De sollicitatiegesprekken vinden op kantoor van de RUD in Utrecht plaats in week 47 en 48.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.