Nieuw dagelijks bestuur gekozen

Nieuws

Deze maand is het nieuwe dagelijks bestuur (DB) van de RUD gekozen. Het DB is gekozen door het algemeen bestuur, dat bestaat uit de wethouders van alle deelnemende gemeenten en de gedeputeerde van de provincie Utrecht. We verwelkomen drie nieuwe leden: Eva Oosters van de gemeente Utrecht, Aukje Treep van de gemeente Soest en Steven de Vries van de gemeente Baarn.

""

Het dagelijks bestuur houdt zich bezig met de kaders waarbinnen de RUD het werk uitvoert. Onderwerpen die de komende tijd op de agenda staan zijn bijvoorbeeld: Is de toekomst van de RUD Utrecht samenwerken of een fusie, hoe gaan we om met de krappe arbeidsmarkt en de kritische massa van de organisatie, en welke kansen biedt de Omgevingswet.

Gerrit Spelt blijft voorzitter van het DB en algemeen bestuur en Robert Strijk houdt de portefeuille financiën. De overige portefeuilles worden nog verdeeld.

 Op de foto ziet u van links naar rechts:

Gerrit Spelt, wethouder gemeente Lopik, Steven de Vries, wethouder gemeente Baarn, Eva Oosters, wethouder gemeente Utrecht, Robert Strijk, gedeputeerde provincie Utrecht, Aukje Treep, wethouder gemeente Soest en Hugo Jungen, directeur RUD Utrecht