Vacature adviseur/vergunningverlener A met taakveld grondwaterkwantiteit (1 fte)

Nieuws

Energietransitie, klimaatadaptatie en drinkwaterwinning, deze belangrijke vraagstukken spelen zich af in- of kijken naar de bodem en het grondwater. Als adviseur/vergunningverlener A grondwaterkwantiteit bevind je je in het spanningsveld tussen beschermen en benutten van grondwater. Je hebt een centrale rol binnen het gehele grondwaterbeleid en ondersteunt en adviseert de provincie bij het bedenken en opstellen van uitvoeringsbeleid rondom dit onderwerp. Je bent inhoudelijk betrokken bij het opstellen van bodemenergieplannen en de zoektocht naar nieuwe drinkwaterwinlocaties. Je behandelt complexe- tot zeer complexe vergunningaanvragen voor bodemenergiesystemen, industriële- en drinkwateronttrekkingen. Daarnaast geef je advies- en behandel je meldingen omtrent grondwaterbeschermingszones.

""

Wie ben jij?

Jij bent iemand met een aantoonbare passie voor het grondwaterwerkveld. Daarnaast beschik je over gedegen kennis van de bodem en het grondwater, die je bijvoorbeeld hebt opgedaan tijdens een opleiding fysische geografie, bodemkunde, geohydrologie of aanverwante opleiding. Ook ben je in staat om verbanden te leggen tussen je eigen en aanverwante werkvelden, zoals grondwaterkwaliteit, energie en klimaatadaptatie. Naast vaardigheden wordt ook verwacht dat je omgevingsbewust bent, proces- en projectmatig kunt werken en beschikt over sterke adviesvaardigheden. En natuurlijk ben je ook gewoon een gezellige collega, die graag in teamverband werkt, geen moeite heeft met een regelmatig veranderende omgeving en kan schakelen naar hybride werken.

Wat hebben we jou te bieden?

Naast een open en uitdagende werkomgeving en leuke collega’s krijg je ook een salaris van maximaal € 5.008,99 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal 11). Naast het brutoloon krijg je een individueel keuzebudget (IKB). Dit is een vrij besteedbaar budget en bedraagt een percentage van 22,37% over de waarde van je bruto loonsom. Je krijgt 144 uur verlof per jaar en kunt ook extra verlof opbouwen via “tijd voor tijd”. Dan werk je bijvoorbeeld 40 uur per week (i.p.v. de normale 36) en bouw je zo 204 extra verlofuren per jaar op.

Contact en procedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan gaan we graag met je in gesprek! Stuur je cv en motivatiebrief onder vermelding van “adviseur/vergunningverlener A grondwater” voor 16 augustus 2021 naar rud_hrm@rudutrecht.nl. De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 24 augustus 2021.

Wil je meer informatie over de procedure of de functie? Neem dan contact op met Werner van den Broek, manager team WNL, per e-mail via w.vandenbroek@rudutrecht.nl of per telefoon 06-55498105.