Financieel administratief medewerker (0,89 fte / 32 uur per week)

De RUD Utrecht voert sinds 2014 in opdracht van 11 gemeenten en de provincie Utrecht taken uit op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving. Bij de RUD Utrecht werk je samen met ongeveer 150 medewerkers, waarvan zo’n 120 handhavers en vergunningverleners en 30 medewerkers in de bedrijfsvoering. Samen werken we aan een schoon milieu, natuurbehoud en een veilige leefomgeving. Als jonge organisatie staan we voor veel uitdagingen en dat houdt ons werk leuk! We zijn bezig met twee ingrijpende transformaties: de overgang van lumpsum naar outputfinanciering per 1-1-2018 en de invoering van de Omgevingswet.

Plek in de organisatie
Als financieel administratief medewerker werk je in een klein team financiën van in totaal vier medewerkers (jij, twee adviseurs financiën en een controller). De controller is verantwoordelijk voor de inhoudelijke aansturing van dit team. Net als de andere ondersteunende teams (o.a. HRM, Communicatie en ICT) ben je onderdeel van het team Bedrijfsvoering, aangestuurd door een teamleider. Het team Bedrijfsvoering bestaat uit ongeveer 30 medewerkers.

Wat houdt de functie in?
Binnen de RUD Utrecht ben jij het aanspreekpunt voor de verwerking van alle financiële transacties in het ERP-pakket Afas. Jouw vaardigheden zorgen ervoor dat de dagelijkse administratieve handelingen effectief en efficiënt worden verricht. Je houdt je dagelijks bezig met de controle en verwerking van inkoopfacturen, de boeking van bankafschriften en de invoer en controle van relatie- en betalingsgegevens. Daarnaast verzorg jij het contractbeheer voor de medewerkers die door de RUD Utrecht worden ingehuurd. De verwerking van alle transacties leidt tot juiste informatie, die voor het management van groot belang is om de juiste beslissingen te nemen. Een belangrijke taak die jij graag op je neemt!

Taakgebieden en resultaatgebieden
– Het uitvoeren van de debiteuren/crediteuren administratie;
– Het verzorgen van de periodieke facturatie;
– Het bewaken van tussenrekeningen;
– Het signaleren en rapporteren van openstaande posten;
– Het verwerken van dagafschriften, kassen en loonjournaalposten; en
– Het opstellen en beheren van de contracten van inhuur. Kennis van aanbestedingswetgeving is een pre.

Functie eisen
– Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een opleiding op financieel administratief gebied;
– Je hebt kennis van financieel administratieve processen;
– Je hebt ten minste een jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
– Je bent accuraat, stressbestendig, zelfstandig en hebt een kritische maar collegiale instelling; en
– Je bent bekend met boekhoudsystemen (wij werken met Afas) en Excel.

Waarom werken bij de RUD?
Werken bij de RUD Utrecht betekent meer dan alleen je taken uitvoeren. Je bent niet alleen Financieel Administratief Medewerker: je bouwt mee aan een jonge organisatie en je krijgt ruimte voor jouw ideeën en initiatieven. Er is altijd wel een project waar jij met jouw talenten de organisatie weer verder kunt helpen groeien. We vinden het belangrijk om dit talent te stimuleren. Vanwege de vele ontwikkelingen – zowel intern als extern – is de RUD Utrecht een dynamische organisatie. Dit vraagt om samenwerking en flexibiliteit van collega’s. We investeren daarom in opleidingen, coaching en intervisie zodat we continu blijven leren en verbeteren. In onze informele en open cultuur gaan we uit van vertrouwen en heb je de mogelijkheid om plaats-en tijdonafhankelijk te werken. Er zijn doorgroeimogelijkheden zowel verticaal als horizontaal.

Arbeidsvoorwaarden
De functie zal op basis van ervaring worden geplaatst in schaal 8 van de CAO provincies, waarvan het maximum € 3.237,72 bedraagt per maand op basis van een 36-urige werkweek.

De RUD Utrecht volgt de CAO provincies. Naast het brutoloon heb je recht op een individueel keuzebudget (IKB). Dit is een vrij besteedbaar budget en bedraagt een percentage van 22,37% over de waarde van je bruto loonsom. Een full-time werkweek is 36 uur, maar je hebt de mogelijkheid om ATV op te bouwen. Dan werk je 40 uur per week, hierdoor bouw je 204 extra verlofuren per jaar op. Daarnaast krijg je 144 uur verlof.

Meer informatie / solliciteren?
Voor meer informatie over de functie kunt je terecht bij Nicole Witjes (Adviseur Financiën) via telefoonnummer 06-11220595 of per email via n.witjes@rudutrecht.nl.

Voor meer informatie over de procedure van deze vacature kun je terecht bij Sanne Willekers via telefoonnummer 06-55498018 of per email via s.willekers@rudutrecht.nl.

Mail je brief en CV uiterlijk 23 maart 2018 onder vermelding van “sollicitatie financieel administratief medewerker” naar rud_hrm@rudutrecht.nl.

Gesprekken vinden plaats op 29 maart 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.