Wat betekent werken bij de RUD Utrecht?

Verhaal

Werken bij de Regionale Uitvoeringsdienst (RUD) Utrecht betekent werken aan een veilige, schone leefomgeving. Daarnaast bouw je mee aan de organisatie en krijg je ruimte voor jouw ideeën en initiatieven. Er is altijd een manier om met jouw talenten de organisatie verder te helpen.

Toezichthouder met een auto van de RUD Utrecht

De RUD Utrecht voert in opdracht van 11 gemeenten en de provincie Utrecht taken uit op het gebied van vergunningverlening, toezicht, handhaving en advies. Bij de RUD Utrecht werk je samen met ongeveer 200 collega’s. Samen werken we aan een schoon milieu, natuurbehoud en een veilige leefomgeving. We ontwikkelen ons steeds meer van een pure uitvoeringsorganisatie naar een breed inzetbare partner voor onze opdrachtgevers. In de komende jaren zullen de RUD Utrecht en de ODRU samen een nieuwe omgevingsdienst gaan vormen. Op die manier kunnen we de hele provincie bedienen. 

Werken bij de RUD Utrecht betekent..

.. Werken voor natuur & milieu

Wij staan voor natuur & milieu. Dat geldt voor iedereen, of je nu toezicht houdt, vergunningen verleent of werkt in de bedrijfsvoering. Uiteindelijk zijn natuur & milieu onze belangrijkste klant en de reden dat we het werk doen zoals we het doen. 

.. Werken vanuit vertrouwen

Jij bent dé expert op jouw vakgebied. We hebben vertrouwen in jouw professionaliteit en jouw verantwoordelijkheid om je werk op de beste manier te volbrengen. Daarom is de RUD Utrecht we een platte organisatie met een open en informele cultuur, waar iedereen makkelijk bereikbaar is. We bieden jou de flexibiliteit om een deel van je werk vanuit huis te doen, zo kun je tijd- en plaatsonafhankelijk werken. 

.. Werken met jouw talent

Als jij jouw talent kan inzetten, dan vliegt de werkdag voorbij. Daarom kijken we binnen de RUD Utrecht naar ieders talent en hoe we dat het beste in het werk naar voren kunnen laten komen. Wil je doorgroeien of een opleiding volgen? Daar zijn volop mogelijkheden voor.