Eva Oosters

Functie
Lid dagelijks bestuur

Eva Oosters is lid van het dagelijks bestuur van de RUD. Zij is bestuurlijk accounthouder voor de gemeente Soest en de provincie Utrecht.

""
Eva Oosters - Wethouder Utrecht

Eva Oosters is lid van het dagelijks bestuur van de RUD. Zij is bestuurlijk accounthouder voor de gemeente Soest en de provincie Utrecht. 

Wat vind je belangrijk binnen je portefeuille dat ook aansluit op je werk als bestuurder bij de RUD Utrecht?
Regionale samenwerking op grote uitdagingen waar we in deze tijd voor staan. Mijn werk voor milieu en de aanpak op emissieloos vervoer zijn hier goede voorbeelden van. Zo werken we aan het tegengaan van klimaatverandering en zorgen voor een gezonde leefomgeving voor bewoners.

Wat betekent VTH voor jou?
Cruciaal om de dromen van bewoners, bestuurders en politici waar te maken. Zonder uitvoering geen vooruitgang, het is het zorgdragen voor het waarmaken van ideeën in de praktijk. Om zo de leefomgeving van bewoners veilig, gezond en klimaatbestendig te houden. 

Hoe zie je de toekomst van de RUD Utrecht voor je?
De RUD heeft nog een enorm potentieel om sterker te worden. Bijvoorbeeld door kansrijke samenwerkingen met andere omgevingsdiensten. Op die manier worden ze een nog waardevollere steun voor gemeenten en steden, met een sterke, professionele uitvoering en verstand van zaken. 

Wat is je lievelingseten, en waarom 😉
Paddestoelenrisotto, want: eigen signaturedish, met lovende recensies van vrienden. Hele fijne maaltijd om met een grote groep gezellig te eten en het is gewoon verrekte lekker.

Meer informatie over Eva Oosters vindt u op de website van de gemeente Utrecht