RUD Utrecht beste werkgever in de branche Overheid!

Nieuws

Op 18 april 2024 heeft de RUD Utrecht tijdens het World class Workplace event van Effectory de award voor beste werkgever in de branche Overheid ontvangen. Onze directeur Hugo Jungen en HR Adviseur Cynthia Ghurahoo hebben de prijs in ontvangst genomen. We waren al trots dat de RUD Utrecht het label World-class Workplace 2023 – 2024 heeft gekregen, maar nu mogen we ons ook de beste werkgever in de branche “Overheid" noemen.

''''

Deze award hebben we mogen ontvangen omdat 90% van onze medewerkers het medewerkers onderzoek heeft ingevuld en een zeer hoge tevredenheid ervaren. Hartelijk dank aan al onze medewerkers die het onderzoek hebben ingevuld en ons zo’n mooie beoordeling hebben gegeven. 

Waarom doen we eigenlijk een medewerkers onderzoek?
Bij de RUD Utrecht staat de mens centraal, zetten we in op talent en sturen we vanuit vertrouwen. Wij geloven dat als je de organisatie wilt ontwikkelen je zorgt dat de medewerkers ontwikkelen en tevreden zijn. Hier is onze HR strategie ook op gebaseerd. Daarom doen we elke twee jaar een onderzoek zodat we kunnen zien hoe we ervoor staan en kunnen we leren van de feedback. Met een vervolgplan gaan we aan de slag om ons verder te ontwikkelen.